Author Topic: you can provide the brand name as i wish for my pronto dialer ?  (Read 1035 times)

simonbrito12

  • Green Belt
  • *****
  • Posts: 343
  • Karma: +0/-0
Sir,

 you can provide the brand name as i wish for my pronto dialer ?
 Please replay


                                                                                            Thanks
                                                                                            SimonBrito


     

abhilash

  • Green Belt
  • *****
  • Posts: 206
  • Karma: +0/-0
Re: you can provide the brand name as i wish for my pronto dialer ?
« Reply #1 on: July 28, 2013, 10:44:33 PM »
For your pronto dialer we will assign any brand name you suggest.
Please visit www.Datasoft.ws
                                               
                                            thanks
                                              Abhilash

akash.datasoft

  • Green Belt
  • *****
  • Posts: 216
  • Karma: +0/-0
Re: you can provide the brand name as i wish for my pronto dialer ?
« Reply #2 on: July 30, 2013, 04:55:47 AM »
hello sir

we can set your company name as your pronto dialer brand name

Rent for 4 PRONTO Dialers [ 1 Symbian, 1 IPhone, 1 Android and 1 PC dialers ] $49.00 USD Monthly
1. Relay based PRONTOPLUS PC Dialer
2. Relay based PRONTO Symbian Dialer
3. Relay based PRONTO IPhone Dialer
4. Relay based PRONTO Android Dialer
Same opcode for all dilaers. 666XXX
Monthly rental price:$49.00
No setup fee.

ts a special offer for our new customer.
For more details please go through our website :https://crm.datasoft.ws/cart.php?gid=10



thanks
akash.datasoft

nithin123@yahoo.com

  • Blue Belt
  • ****
  • Posts: 126
  • Karma: +0/-0
Re: you can provide the brand name as i wish for my pronto dialer ?
« Reply #3 on: August 16, 2013, 06:33:59 AM »
Hi,

Can you customize pronto pc dialers?
I want to know about it.

Nithin

amal@datasoft.ws

  • Green Belt
  • *****
  • Posts: 280
  • Karma: +0/-0
Re: you can provide the brand name as i wish for my pronto dialer ?
« Reply #4 on: August 16, 2013, 06:34:57 AM »
Hallo,

Yes sir , we can customise pronto dialers.

For that there will be a one time setup fee.


Thanks,

jessyroy

  • Orange Belt
  • ***
  • Posts: 80
  • Karma: +0/-0
Re: you can provide the brand name as i wish for my pronto dialer ?
« Reply #5 on: September 03, 2013, 05:55:04 AM »
Hello
     

         i need to know whether you provide brand name  for my dialer.


Jessyroy

priyanka

  • Brown belt
  • ******
  • Posts: 723
  • Karma: +0/-0
Re: you can provide the brand name as i wish for my pronto dialer ?
« Reply #6 on: September 03, 2013, 06:10:06 AM »
hello,


   we provide brand name of your choice  .

Thanks
priyanka.